header
header

Kwaliteitsborging
van het verhuurproces

Onze specialisten bewaken
uw woningverhuur en -beheer

Om een kwaliteitsborging van het verhuur- en beheerproces van uw woning te garanderen, werkt LOB Beheer volgens nauwkeurige procedures. Wij volgen de actuele wet- en regelgeving op landelijk niveau maar ook houden wij lokale richtlijnen in de gaten. U kunt rekenen op ons deskundig advies en waar nodig kunnen wij een samenwerking opstarten met een expert.

Wat is de huurprijs voor mijn woning?

Ontvang een gratis huurprijsindicatie voor uw woning.

Waarborging van onze kwaliteit

Naast het presenteren van uw woning op onze website en social mediakanalen, werken wij met de landelijk bekende vastgoedplatforms. Bovendien werken wij veel samen met partijen die net zoveel passie hebben voor vastgoed als LOB Beheer.

VASTGOEDPLATFORMS

Funda
Pararius
Kamernet
Huurwoningen.nl

 

SAMENWERKING

Linger OG Makelaars
fotografeermijnwoning.nl
De Hypotheker
VVE Beheerders

Screening van een kandidaat-huurder

U heeft als particulier een woning die u wilt verhuren of als professionele vastgoedbelegger meerdere beleggingswoningen. Betaalbare huurwoningen zijn erg gewild en kunnen veel kandidaat-huurders opleveren zodra de woning (opnieuw) in de verhuur gaat. Na een aantal bezichtigingen moet u een keuze maken aan welke huurder u de woning wilt verhuren. Maar hoe maakt u hierin de juiste keuze? Iemand vertrouwen op zijn of haar blauwe ogen is niet voldoende.

LOB_BEHEER_SCREENING_HUURDER_KLEIN_BEELD

Zorgeloos verhuren? Wij zorgen ervoor.

Dat is nou precies wat wij met onze services willen bereiken: ontzorgen!
Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak, neem dan contact met ons op.