header
header

Verhuur én beheer geregeld met onze service LOB ZORGELOOS

Complete service voor verhuur en
beheer van uw woning

Heeft u een kamer, studio, appartement, huis of zelfs meerdere huizen die u wilt verhuren? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Of u kiest voor onze jarenlange ervaring in de bewegende huurmarkt van onder andere Amsterdam, Lelystad, Almere, Hoofddorp en Utrecht. LOB Beheer kan u veel tijd en geld laten besparen.

Wat is de huurprijs voor mijn woning?

Ontvang een gratis huurprijsindicatie voor uw woning.

LOB Beheer biedt services op het gebied van vastgoedverhuur en -beheer aan die passen bij uw wensen. Gedurende het volledige verhuurproces kunt u rekenen op onze deskundige begeleiding. Van het vaststellen van een correcte huurprijs, het vinden van een geschikte huurkandidaat tot het opstellen van een rechtsgeldige huurovereenkomst. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare huurder, een rechtsgeldig verhuurproces en kunt u zorgeloos genieten van een maximaal rendement op uw woning.

LOB ZORGELOOS

Het verhuurproces van een woning vereist veel kennis van de markt en kost tijd. Met onze dienst LOB ZORGELOOS nemen wij deze werkzaamheden van u over. LOB ZORGELOOS bestaat uit alle elementen die wij bieden bij LOB VERHUUR plus extra elementen gericht op administratieve, financiële en technische beheer van uw woning.

FOTOGRAFIE

Wij maken een professionele serie foto’s van uw woning. Zowel van het interieurs als de omgeving rondom de woning. Lees onze blog over tips bij fotografie van uw woning.

PLATTEGROND

Wij maken een overzichtelijke plattegrond van uw woning op basis van de beschikbare documentatie en indien noodzakelijk een inspectie van de woning.

PUBLICATIE

Wij zorgen voor een (online) presentatie van uw woning op diverse huurwoningplatforms en onze eigen website en social mediakanalen.

BEZICHTIGEN

Na een bezichtigingsaanvraag checken wij of de kandidaat past in het gewenste huurdersprofiel en geven wij een rondleiding door de woning.  Lees meer over waar u op dient te letten bij de bezichtiging van uw huurwoning.

SOCIAAL- EN KREDIETCHECK

Wij voeren altijd een screening uit bij de kandidaat-huurder zodat u verzekerd bent van een betrouwbaar partij.  Lees meer over ons screeningproces van een kandidaat-huurder.

HUUROVEREENKOMST EN INCHECKEN

In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen. De incheck van de huurder in de huurwoning vindt plaats met een inspectierapport, die wij ook weer gebruiken bij de oplevering aan het eind van de huurperiode.

TUSSENTIJDSE INSPECTIES

Met de huurder kunnen wij afspraken maken over tussentijdse inspecties van de woning en houden daar rekening mee bij het opstellen van de huurovereenkomst.

JAARLIJKSE INDEXERING

Wij voeren een jaarlijkse huurverhoging (indexering) door volgens de daarvoor geldende wetgeving en zorgen voor het rechtsgeldig aanzeggen van deze verhoging bij de huurder.

BEHEER HUURPENNINGEN

Het incasseren van de huurpenningen voor de eerste van elke maand. Bij het uitblijven van een betaling, starten wij een aanmaningsproces op en indien noodzakelijk schakelen wij een incassobureau in.

BEHEER WAARBORGSOM

Het incasseren en in depot houden van het borgbedrag dat de huurder aan de verhuurder dient te betalen. Aan het eind van de huurtermijn verrekenen wij eventuele schades aan de woning met dit bedrag.

CORRESPONDENTIE (VER)HUURDER

Wij voeren alle voor het beheer noodzakelijke correspondentie richting de verhuurder en huurder.

ONLINE OMGEVING (VER)HUURDER

Wij bieden onze opdrachtgevers (verhuurders) en klanten (huurders) een online portaal. In deze beveiligde omgeving beheren wij alle relevante documenten en kan de (ver)huurder meldingen maken.

Wat zijn de kosten voor LOB ZORGELOOS?

Voor de presentatie van uw woning, bezichtigingen, bemiddeling, opstellen van de huurovereenkomst en het administratieve, financiële en technische beheer betaalt u maandelijks 8% van de huursom van 1 maand (excl. 21% btw). De minimale periode voor deze service is 12 maanden na de startdatum van de huurovereenkomst. Daarna is deze service maandelijks opzegbaar. U dient rekening te houden met een opzegtermijn van 3 maanden.

LOB Beheer biedt extra services
voor vastgoedbeheer

Bent u naast een betrouwbare verhuurservice ook op zoek services gericht het opmeten van vastgoed, het aanvragen van vergunningen, EPA-energielabel en puntentelling of het professioneel laten fotograferen van uw vastgoed? Bekijk dan onze extra services.

LOB_BEHEER_EXTRA_SERVICES_KLEIN_BEELD

Zorgeloos verhuren? Wij zorgen ervoor.

Dat is nou precies wat wij met onze services willen bereiken: ontzorgen!
Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak, neem dan contact met ons op.