header
header

Woning verhuren?
Kies voor onze service LOB VERHUUR

Deskundige begeleiding bij het verhuurproces van uw woning

De woningmarkt is constant in beweging, maar ook de rechten voor u als eigenaar en huurder veranderen regelmatig. Aangenaam kennis te maken: wij zijn LOB Beheer en bezitten actuele kennis, hebben jaren ervaring en anticiperen in de bewegende huurmarkt van Amsterdam en omgeving.

Wat is de huurprijs voor mijn woning?

Ontvang een gratis huurprijsindicatie voor uw woning.

Bezit u een woning of wilt u een woning aankopen voor de verhuur? Wij kunnen u ondersteunen bij de inrichting en de verhuur van deze woning. LOB Beheer voert het volledige verhuurproces voor u uit. Van het vaststellen van een correcte huurprijs, het vinden van een geschikte huurkandidaat tot het opstellen van een rechtsgeldige huurovereenkomst. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare huurder, een rechtsgeldig verhuurproces en kunt u zorgeloos genieten van een maximaal rendement op uw woning.

 

LOB VERHUUR

Het verhuurproces van een woning vereist veel kennis en kost tijd. Met onze dienst LOB VERHUUR nemen wij deze werkzaamheden van u over. LOB VERHUUR bestaat uit een aantal vaste elementen en is gericht op de presentatie van uw woning, bemiddeling en het opstellen van de huurovereenkomst.

FOTOGRAFIE

Wij maken een professionele serie foto’s van uw woning. Zowel van het interieurs als de omgeving rondom de woning. Lees onze blog over tips bij fotografie van uw woning.

PLATTEGROND

Wij maken een overzichtelijke plattegrond van uw woning op basis van de beschikbare documentatie en indien noodzakelijk een inspectie van de woning.

PUBLICATIE

Wij zorgen voor een (online) presentatie van uw woning op diverse huurwoningplatforms en onze eigen website en social mediakanalen.

BEZICHTIGEN

Na een bezichtigingsaanvraag checken wij of de kandidaat past in het gewenste huurdersprofiel en geven wij een rondleiding door de woning.  Lees meer over waar u op dient te letten bij de bezichtiging van uw huurwoning.

SOCIAAL- EN KREDIETCHECK

Wij voeren altijd een screening uit bij de kandidaat-huurder zodat u verzekerd bent van een betrouwbaar partij.  Lees meer over ons screeningproces van een kandidaat-huurder.

HUUROVEREENKOMST EN INCHECKEN

In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen. De incheck van de huurder in de huurwoning vindt plaats met een inspectierapport, die wij ook weer gebruiken bij de oplevering aan het eind van de huurperiode.

Wat zijn de kosten voor LOB VERHUUR?

Voor de presentatie van uw woning, bemiddeling tussen verhuurder en huurder en opstellen van de huurovereenkomst betaalt u eenmalig de huursom van 1 maand (excl. 21% btw).

Ontzorgen bij verhuurproces én beheer

Wilt u naast het verhuurproces ook het financiële en technische beheer van uw woning uit handen geven? Bekijk dan uitgebreide dienst LOB ZORGELOOS.

LOB Beheer zorgeloos full service

Zorgeloos verhuren? Wij zorgen ervoor.

Dat is nou precies wat wij met onze services willen bereiken: ontzorgen!
Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak, neem dan contact met ons op.