header
header

Bent u op zoek naar een huurwoning?

LOB Beheer beschikt over een breed aanbod huurwoningen

Bent u per direct of in de nabije toekomst op zoek naar een passende huurwoning? LOB Beheer beschikt over een breed aanbod van woningen, appartementen, studio’s en kamers. Gemeubileerd of helemaal leeg. Ons aanbod concentreert zich in Amsterdam en omliggende regio’s.

Contact met onze huurders

Bent u op zoek naar een huurwoning? Of huurt u al een woning via LOB Beheer en heeft u een vraag? Nee contact met ons op via WhatsApp of vul ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Breed aanbod huurwoningen

Ons aanbod in huurwoningen is gevarieerd. Zo kunt u terecht bij ons voor een eengezinswoning, appartement, studio of zelfs een kamer. Wij verhuren niet alleen in Amsterdam maar hebben regelmatig ook huurwoningen in Almere, Lelystad, Hoofddorp en Utrecht. Wij presenteren ons actuele aanbod op onze website en op Funda. Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons nieuwe aanbod huurwoningen? Volg onze social mediakanalen of meldt u zich vrijblijvend bij ons aan.

Woningen bezichtigen

Onder begeleiding van een van onze medewerkers kunt u huurwoningen bezichtigen. Daarvoor vragen wij u wel om zich eerst in te schrijven bij ons. Na uw inschrijving kunt u zonder extra kosten en ongelimiteerd huurwoningen bezichtigen die bij ons in beheer zijn. Heeft u interesse in meerdere huurwoningen? Dan proberen wij zoveel mogelijk deze bezichtigingen in één route te plannen. Neem contact met ons op en plan een afspraak voor uw bezichtiging.

Screening en huurovereenkomst

Bent u na een bezichtiging enthousiast over de huurwoning? Wacht dan niet te lang met reageren. Lever de benodigde documenten bij ons in om uw reservering te bevestigen. Wij verrichten een standaard screeningprocedure voor kandidaat-huurders. Dan stellen wij u voor aan de verhuurder, die uiteindelijk de keuze maakt. Tot slot volgt het tekenen van de huurovereenkomst en het inchecken in de huurwoning.

Praktische informatie voor onze huurders

Tijdens de huurperiode kunt u als huurder tegen een aantal zaken aanlopen. Hierbij kunt u denken aan schade en onderhoud maar ook aan administratie en correspondentie. Daarom hebben wij een praktische informatie voor onze huurders bij elkaar verzameld in een veel gestelde vragenlijst.