Betrouwbare plattegrond
conform de NEN 2580

Een NEN 2580 meetrapport geeft u als verhuurder aantoonbare specificaties van uw vastgoed. LOB Beheer adviseert voor uw commerciële vastgoed een meting van het Verhuurbaar Vloeroppervlakte (VVO). Daarbij kan in 1 pand zelfs gekozen worden voor een opdeling van meerdere ruimtes, bestemd voor meerder huurders. Het kamergewijs verhuren.

.

Wat is de huurprijs voor mijn woning?

Duidelijkheid met een meetrapport

Ons NEN 2580 meetrapport geeft u duidelijkheid over de vloeroppervlakte van uw te verhuren woning. Deze informatie kan worden verwerkt in een plattegrond en is handig voor u als verhuurder maar ook voor de huurder. Zo kunnen wij samen met u de juiste huurprijs per vierkante meter bepalen of geeft het duidelijkheid bij een herzieningsprocedure van een huurprijs.

Daarnaast kan een NEN 2580 meting u helpen bij financiële en administratieve vraagstukken op het gebied van Waardering Onroerende Zaken (WOZ) en Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Tot slot geeft het meetrapport inzicht in de ruimte en kunnen wij op basis van de meting een plattegrond ontwikkelen.

Informeer naar onze snelle en betrouwbare service voor het opmeten van uw vastgoed conform de NEN 2580.

Correcte huurprijs vaststellen

Wat is de maximale huurprijs die u mag vragen voor uw particuliere woning die u wilt verhuren? Voor het bepalen van een correcte en marktconforme huurprijs wordt in Nederland onderscheid gemaakt tussen sociale en vrije sector verhuur. De grens tussen deze twee categorieën wordt bepaald door een puntenstelsel. Is de huurprijs bij de start van de huurovereenkomst hoger dan de huurliberalisatiegrens die de overheid heeft vastgesteld? Dan valt u woning onder de vrije sector verhuur.

LEES MEER LOB_BEHEER_CORRECT_HUURPRIJS_KLEIN_BEELD

Zorgeloos verhuren? Wij zorgen ervoor.

Dat is nou precies wat wij met onze services willen bereiken: ontzorgen!
Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak, neem dan contact met ons op. CONTACT