header
header

Professionele vastgoedbeheer voor beleggers

LOB Beheer voor vastgoedbeleggers

Wij bedienen niet alleen particulieren met een tweede woning of die verblijven in het buitenland. De services van LOB Beheer kunnen namelijk ook heel interessant zijn voor professionele vastgoedbeleggers met meerdere beleggingspanden. LOB Beheer neemt het gehele vastgoedbeheer uit handen voor u.

Wat is de huurprijs voor mijn woning?

Ontvang een gratis huurprijsindicatie voor uw woning.

Naast dat wij u kunnen voorzien van deskundig advies, nemen wij ook veel werk uit handen. Zeker als u meerdere beleggingspanden wilt verhuren en beheren. Wij hebben kennis van de lokale woningmarkt in Amsterdam en de omliggende regio’s. Daarnaast vinden wij snel een betrouwbare kandidaat-huurder waardoor het risico op leegstand erg klein zal zijn. Zorgen waar u, als professionele vastgoedbelegger, zich niet mee bezig hoeft te houden.

Deskundig advies

Wij kunnen u voorzien van deskundig advies over onder andere vergunningen, gemeentelijke heffingen (gebruiker/eigenaar), energielabels, energiebelasting, speciale clausules in een huurovereenkomst, belastingteruggave, illegale bewoning, nutsvoorzieningen, servicekosten en Vereniging Van Eigenaren. Allemaal toegespitst op de huurwoningmarkt van Amsterdam en omliggende regio’s.

Verbouwing en complete inrichting

Onze service gaat verder dan u denkt. Vanaf het moment dat u de koopovereenkomst tekent voor uw beleggingswoning gaan wij voor u aan de slag. Wij kunnen een noodzakelijke verbouwing aansturen en de complete inrichting van de huurwoning verzorgen. Wel zo makkelijk als u bijvoorbeeld in het buitenland verblijft. Per woning bespreken wij vooraf uw wensen en budget door.

Service en tarieven op maat

Het uitbesteden van uw vastgoedbeheer is maatwerk. Wij kijken daarom graag samen met u naar de mogelijkheden. Zo kunnen wij, op basis van de grootte van uw woningportefeuille, passende services en tarieven bieden. Daarmee profiteert u niet alleen van een zorgeloos verhuurproces, een goed rendement op uw vastgoed maar ook van onze voordelige tarieven.

Verhuur van woning voor particulieren

Bent u een particulier die overweegt om een huis te kopen als belegging of een tweede woning te laten verhuren? Bekijk dan eens onze services die wij u als particulier kunnen bieden.

LOB_BEHEER_PARTICULIER_VASTGOED_KLEIN_BEELD

Zorgeloos verhuren? Wij zorgen ervoor.

Dat is nou precies wat wij met onze services willen bereiken: ontzorgen!
Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak, neem dan contact met ons op.