header
header

Praktische en mooie verbeteringen aan uw verhuurwoning

Van een verbouwing tot (her)inrichting en styling

Door het aanbrengen van een aantal slimme aanpassingen in uw te verhuren woning is deze niet alleen sneller verhuurd maar kunt u ook een hogere huurprijs vragen. Een (kleine) verbouwing, (her)inrichting of een aantrekkelijke styling is daarmee een investering die zichzelf snel terugverdient.

Wat is de huurprijs voor mijn woning?

Ontvang een gratis huurprijsindicatie voor uw woning.

Verbouwing, inrichting en stylingadvies

Vanaf het moment dat u de koopovereenkomst tekent voor uw te verhuren woning, kunnen wij meedenken over mooie, praktische en vooral slimme aanpassingen aan uw woning. Met een relatief kleine investering kunt u alles uit uw huurwoning halen wat erin zit.

De voordelen:

  • Een inrichting die aansluit op de wensen van een huurder.
  • Een aantrekkelijke woningpresentatie voor het snel vinden van een huurder.
  • Verbeteringen aan de woning betekent een hogere huurprijs.
Plan van aanpak

Bij een noodzakelijke verbouwing kan LOB Beheer zorgen voor de vereiste vergunningaanvraag en het begeleiden van de aannemer en andere partijen die betrokken zijn. Bij de inrichting en styling kunnen wij samen met u werken of kunt u de opdracht helemaal bij ons neerleggen. Wel zo makkelijk als u bijvoorbeeld in het buitenland verblijft of weinig tijd beschikbaar heeft.

Wij bespreken met u de wensen en mogelijkheden en houden rekening met uw budget. Ons voorstel passen wij aan op het doel en de doelgroep van uw te verhuren woning. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Correcte huurprijs vaststellen

Wat is de maximale huurprijs die u mag vragen voor uw particuliere woning die u wilt verhuren? Voor het bepalen van een correcte en marktconforme huurprijs wordt in Nederland onderscheid gemaakt tussen sociale en vrije sector verhuur. De grens tussen deze twee categorieën wordt bepaald door een puntenstelsel. Is de huurprijs bij de start van de huurovereenkomst hoger dan de huurliberalisatiegrens die de overheid heeft vastgesteld? Dan valt u woning onder de vrije sector verhuur.

LOB_BEHEER_CORRECT_HUURPRIJS_KLEIN_BEELD

Zorgeloos verhuren? Wij zorgen ervoor.

Dat is nou precies wat wij met onze services willen bereiken: ontzorgen!
Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak, neem dan contact met ons op.