Onafhankelijke woningbeheer in Amsterdam en omgeving

LOB Beheer draait al ruim 17 jaar mee in de huurwoningmarkt van Amsterdam en omliggende regio’s. Wij hebben de markt veelvoudig zien veranderen en hebben onze dienstverlening daar altijd op aangepast. Naast het leveren van een passende service, zijn wij een onafhankelijke woningbeheerder. Alleen uw belang staat bij ons voorop.

Wat is de huurprijs voor mijn woning?

Ontvang een gratis huurprijsindicatie voor uw woning.

Bij LOB Beheer werken gepassioneerde en deskundige medewerkers, die u gedurende het gehele verhuurproces met raad en vooral daad zullen bijstaan. Door onze werkwijze van beheer vinden wij de juiste balans tussen de inkomsten en kosten. En maakt het voor ons mogelijk om uw kosten onder controle te houden door ze tijdig te optimaliseren. Zo profiteert onze klant van een zo hoog mogelijk rendement.

Passie voor vastgoed

Wij onderscheiden ons door duidelijke en nauwkeurige procedures, een adequate en persoonlijke aanpak en vooral door onze passie voor het vastgoed. Ons streven is een optimale dienstverlening en een maximaal rendement voor u als verhuurder. En dan worden wij, op onze beurt, weer blij van onze tevreden opdrachtgevers. Daarnaast zijn de huurders voor ons belangrijk en staan wij hen met raad en daad bij.

Kwaliteit en service

Wij werken met bekende vastgoedplatforms en volgens landelijk geldende normen Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen voor zowel de verhuurders als de huurders.

U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Grubbehoeve 52 in Amsterdam. Een afspraak op een door u gewenste locatie is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op zodat wij samen met u een afspraak kunnen plannen.

Maak kennis met ons team

LOB_BEHEER_RODNEY_LINGER

Rodney Linger

Allround Vastgoedbeheerder

 

Rubinia- 2

Rubinia van de Leuv

Allround Vastgoedbeheerder

 

LOB_BEHEER_VACATURE

Johnneten Boerleider

Vastgoedbeheerder

Vacature

Consulent Beheer

LinkedIn Telefoon

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die net als wij een passie hebben voor vastgoed. Check onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@lobbeheer.com

Zorgeloos verhuren? Wij zorgen ervoor.

Dat is nou precies wat wij met onze services willen bereiken: ontzorgen!
Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak, neem dan contact met ons op. CONTACT