header
header

Beoordelingen over de service van LOB Beheer

Tevreden klanten

Wij worden blij van tevreden verhuurders en huurders!
Lees hoe onze verhuurders en huurders ons beoordelen.

Wat is de huurprijs voor mijn woning?

Ontvang een gratis huurprijsindicatie voor uw woning.

“Service hoog in het vaandel”

Door mijn woningen in beheer te geven aan LOB Beheer is er een last van me schouders af. Als er calamiteiten zijn, pakken ze het meteen voor mij op. LOB Beheer heeft service hoog in het vaandel er zal ik zeker aanraden.

Eigenaar van een woning

“Het is prettig samenwerken”

Rubinia is voor mij in veel gevallen het aanspreekpunt bij LOB Beheer. Inzake de Verhuur is het prettig samenwerken. Duidelijk, eerlijk en professioneel!! Ik hoop dat ze nog lang bij LOB Beheer blijft.

Eigenaar van een woning

“Ik ben woonachtig in het buitenland”

Ik ben zelf woonachtig in het buitenland en heb mijn woning in beheer bij LOB Beheer. Ik heb geen omkijken naar en ben maandelijks gegarandeerd van mijn huurpenningen. Ook ben ik zeer tevreden over de communicatie van mijn beheerder.

Eigenaar van een woning

"Altijd correct en snel in de afwikkeling"

LOB Beheer is altijd correct en snel in de afwikkeling van zaken en het zijn hele vriendelijke mensen (Rubinia en Jessica) om mee samen te werken. Ik zal iedereen aanraden om het beheer van je woning via LOB Beheer te doen.

Murat - eigenaar van een woning

“Ze staan je vriendelijk en eerlijk te woord”

LOB Beheer zijn geweldige mensen, ze staan je altijd vriendelijk en eerlijk te woord! Altijd goede ervaringen mee gehad ik raad iedereen LOB Beheer zeker aan.

Sureya - eigenaar van een woning

“Renting process was seamless”

We rented an apartment with them at Bijlmerdreef. Renting process was seamless. Full deposit was refunded after deducting the cleaning costs. Mostly I interacted with Rubinia. She is helpful and always responded in timely manner.

Shukla - huurder van een woning

“You will feel that they really care about you”

Really nice apartment with everything you need. Felicity, the agent who handled my stay in their apartment, has been really supportive and responsive. She replied to my message quickly, helped me in any way that she can. She is also a really loving person.

The agency in general handle everything well, their contract is clear, the check-in and check-out process are easy and they refunded me my deposit really quickly after I checked out. Throughout my stay, they also helped us a lot to have a more comfortable living condition. If you’re with LOB Beheer, you will feel that they really care about you.

Mevrouw Nguyen - huurder van een woning

“Behulpzaam en staan altijd open voor vragen”

Heel goede ervaring met LOB Beheer! We hebben vanaf het moment van de bezichtiging meteen een goed gevoel erbij gehad! Jessica en Rubinia zijn heel vriendelijk en behulpzaam en ze staan altijd open voor alle vragen. Check-in verliep heel soepel en het appartement werd in een top staat afgeleverd, compleet gerenoveerd en nieuw. Ook bij het vergeten van het plaatsen van een stopcontact, hadden wij binnen een dag een stopcontact op de plek waar het nodig was. Super! Een echt aanrader!

Sinnika - huurder van een woning

“Gewoon straight, oprecht en zoekt naar oplossingen”

Tot nu toe de beste verhuurmakelaar die ik heb gehad. Geen omkijken meer naar mijn huur, gebreken, herstellen en alle extra bij komende aspecten.

De jongens die 1 ster hebben gegeven hebben de woning volledig gerenoveerd gekregen. Dat was mijn woning. Ze hebben in 1,5 jaar tijd de woning in zo een slechte staat achter gelaten dat de woning weer volledig opgeknapt moest worden. Ze hebben 1,5 jaar na herhaaldelijke verzoeken de post achter gehouden, waardoor ik in de problemen ben gekomen. Er was afgesproken dat ze indien er post zou komen voor mij dat altijd afgegeven zou worden. Het was alleen niet opgenomen in het contract. Ze geven aan dat alles aan de makelaar en de verhuurder ligt maar de hand in hun eigen boezem steken dat durven ze niet.

LOB Beheer is gewoon straight, oprecht, en zoekt naar oplossingen bij een eventueel conflict. Er wordt dan alleen van alle partijen verwacht dat ze allemaal bereid en wel willend zijn om tot een compromis te komen. LOB dank voor jullie steun, en voor jullie inspanning.

Umur - eigenaar van een woning

Zorgeloos verhuren? Wij zorgen ervoor.

Dat is nou precies wat wij met onze services willen bereiken: ontzorgen!
Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak, neem dan contact met ons op.