Diensten

LOB BEHEER BV / Diensten

Administratief beheer

LOB Beheer ontzorgt bij verhuur en beschikt over een team van specialisten die u de administratieve taken graag uit handen neemt.
meer informatie

Financieel beheer

LOB Beheer ontzorgt bij verhuur en beschikt over een team van specialisten die u het financieel beheer graag uit handen neemt.
meer informatie

Technisch beheer

LOB Beheer ontzorgt bij verhuur en beschikt over een team van specialisten die u het technisch beheer graag uit handen neemt.
meer informatie

Referenties (2)

 1. Umur Jung
  13/09/2018 om 17:38 ·

  Tot nu toe de beste verhuur makelaar die ik heb gehad. Geen omkijken meer naar mijn huur, gebreken, herstellen en alle extra bij komende aspecten.
  De jongens die 1 ster hebben gegeven hebben de woning volledig gerenoveerd gekregen. Dat was mijn woning.
  Ze hebben in 1,5 jaar tijd de woning in zo een slechte staat achter gelaten dat de woning weer volledig opgeknapt moest worden.
  Ze hebben 1,5 jaar na herhaaldelijke verzoeken de post achter gehouden, waardoor ik in de problemen ben gekomen.
  Er was afgesproken dat ze indien er post zou komrn voor mij dat altijd afgegeven zou worden. Het was alleen niey opgenomen in het contract. Ze geven aan dat alles aan de makelaar en de huurder licht maar de hand in hun eigen boezem steken dat durven ze niet.

  LOB beheer is gewoon straight, oprecht, en zoekt naar oplossingen bij een eventueel conflict. Er wordt dan alleen van alle partijen verwacht dat ze allemaal bereid en wel willend zijn om tot een compromis te komen.

  LOB dank voor jullie steun, en voor jullie inspanning

 2. Sureyyya Murat
  13/09/2018 om 17:41 ·

  Lob beheer geweldige mensen, ze staan altijd vriendelijk en eerlijk te woord!

  Altijd goede ervaringen mee gehad ik raad iedereen lob beheer zeker aan.

Back to Top