Over LOB Beheer

LOB BEHEER BV / Over LOB Beheer

Wij zijn een onafhankelijke woningbeheerder die zich sinds jaar en dag richt op het beheren van woningen in Groot Amsterdam.

LOB Beheer is een onderneming met gepassioneerde medewerkers die u gedurende de gehele looptijd met raad en vooral daad bijstaan. Door uw vastgoed op de juiste manier te beheren, vinden wij de juiste balans tussen ontvangsten en uitgaven. Deze wijze maakt het mogelijk om uitgaven onder controle te houden en ze tijdig te optimaliseren.

Wij onderscheiden ons door duidelijke en strakke procedures, een adequate en persoonlijke aanpak en vooral door onze passie voor het vastgoed. Wij kunnen door onze kennis en ervaring binnen de vastgoedsector actief inspelen op veranderingen. Wij streven naar een optimale dienstverlening en een voor u maximaal rendement.

Bij het verhuren van vastgoed komt veel kijken. Het is dus aan te bevelen een vastgoed professional in te schakelen om uw vastgoed te beheren. Elke woning en omstandigheid is anders. Wij denken graag met u mee en bieden altijd een advies op maat.

Indien u overweegt om uw woning te verhuren, heeft u waarschijnlijk een hoop vragen. Hoe bepaal ik mijn huurprijs? Stel ik het juiste huurcontract op? Is mijn woning wel volledig verhuur klaar? Heb ik genoeg punten conform de puntentelling? Welk contract gebruik ik? Krijg ik de huurders er wel uit? Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken op 020-4161605 of mailen naar [email protected].

Back to Top